KEITTIÖN TUUNAUS:

Kuvat ennen ja jälkeen keittiön laiton.

IMG_2722.jpgIMG_2836.jpg

Keittiön ovet maalautettiin ammattilaisella ja pronssiset ovenkahvat vaihdettiin hopeisiin sekä tasot vaihdettiin. Kaappien sivut ja sokkelit päällystettiin puukuvio kontaktimuovilla. Alemmasta kuvasta puuttuu valolistat, mutta ne myös päällystettiin kontaktimuovilla.

 

VÄLITILAN UUSIMINEN:

Välitilan laatoitus oli ihan ok 15 x 15 valkoista laattaa, jossa mustia pisteitä, saumaukset oli hieman tummuneet käytössä ja kaipasi siis uudistusta. Välitila uusittiin vasta muutaman vuoden päästä keittiön tuunauksesta, kun halusin vaan jotain uudistusta :). Välitilasta ei ole parempaa jälkeen kuvaa kuin tuo Halloween tarjoiluista otettu kuva, jossa se taustalla näkyy.

023.jpg

108.jpg

Yritin ylemmästä kuvasta rajata seinästä kuvaa, mutta eipä siitä kovin tarkkaa saa....joka tapauksessa seinässä on Tunto hieno laastia levitetty lastalla ja pinta on maalattu beigellä Luja maalilla. Pinnasta tuli mielestäni kuitenkin liian beige ja tein siitä hieman elävämmän näköisen valkoisella ja kullalla. Jälki viisautena sauma kohdat kannattaa tasoittaa ennen jollakin remonttitasoitteella ennen Hieno laastin levitystä. Itse ajattelin, etten viitsi ostaa toista tasoitetta, kun purkissa oli kuitenkin niin paljon. Tunto hieno oli kuitenkin liian kevyttä saumojen tasoitukseen, että joutui useamman kerroksen levittämään ennen kuin sain saumat piiloon.

keitti%C3%B6%20v%C3%A4litila.jpg

 

SAUNAN TUUNAUS:

Edellisen asuntomme saunaan teimme hieman pintaremonttia...

Ennen

IMG_2742.jpgIMG_2744.jpg

 

Jälkeen

20140228_195335.jpg

Suihkuhuoneen paneelit maalasin valkoisiksi ja saunan puolella oleva kolmiuloitteinen oksa-seinämaalaus jatkuu suihkun puolella oksan muodossa, jossa minulla oli lyhtyjä roikkumassa. Saunan ovi vaihdettiin myös lasiseksi.

20140228_195359.jpg

Lauteet uusittiin runkoja myöden, jotka olivat metalliset ja ne tehtiin puusta. Lauteiden väliin tuli ritilikkö ja se oli kyllä kiva kun valo kajasti sen takaa. Lauteet ovat kuusta ja Teron käsialaa. Lauteiden käsittelyssä vastasin minä ja siinä on käytetty harmaata Supi saunavahaa. Saunajakkara oli kaksi askelmainen, mutta se ei nyt näy kuvassa kun on työnnettynä lauteiden alle.

20140228_195444.jpg

20140228_195429.jpg

Saunan kaikki muut seinät ja katto käsitelty ruskealla Supi saunasuojalla paitsi oksa seinä on Supi artic (Tromsö). Oksa sekä oksa-maalaus maalattu ruskealla kyllästeaineella ja tässä saunankin oksassa roikkui lyhty. Seinässä oli kivaa helmiäishohdetta mikä nyt tosiaan ei kuvissa näy.